Fix Lag Free Fire – Full Expansion Pack – Cara Mengatasi Lag Free Fire Ram 1-4GB

Fix Lag Free Fire – Full Expansion Pack – Cara Mengatasi Lag Free Fire Ram 1-4GB


Yak !! Hello guys..Back again on my channel IPHAN OFFICIAL .. This time I will upload about how to overcome the lag in the free fire game (fix free fire lag) … But before that I want to say thank you very much for those who have subscribed to my channel ok .. For those who haven’t subscribed or joined my channel. You can click the subacribe button below … And don’t forget to press the bell too !!
Let me not miss the latest videos which are certainly no less interesting too of course For how to install the script at the end of the video. So …, Watch this video until it’s finished, don’t skip it … If you skip, you might fail to understand how to install it ok … See you at the end of the video, happy watching …
HAVE FUN OK …

CEKIDOTT !!!!!

100 thoughts on “Fix Lag Free Fire – Full Expansion Pack – Cara Mengatasi Lag Free Fire Ram 1-4GB”

  1. Perasaan hp bang iphan penyimpanan udah penuh tapi masih bisa record?, mungkin bang iphan main di hp lain trus saat masang config pake ss j2 prime,gue bilang begini karna gue juga rasain pake config bang iphan kgk ngerubah apa" hp gue jg ss j2 prime

  2. Bang config nya work gua grfik standard duo , bar bar mantap kali walaupun ada lag sedikit , tapi bagi ku confik nya oper pawer mantul . semangat terus bang

  3. Bang gue udah turutin semua yang abang bilang tapi setelah aku masuk free fire gak ada perubahan
    Dan setelah ku cek filenya malah
    Kembali padahal udah ke hapus filenya

  4. Bro di Lobby DJ Aloknya Ga kedetect jadi Kita bisa nembus DJnya Alok
    Apakah kita bakal Kebanned
    tapi Kayaknya ga tapi saya juga bingung

  5. Buat xiaomi 5a work coy klo miui 9. Kalo miui 10 gk work. Dlu gua lag parah pake miui 10 trus gua downgrade ke miui 9 hasilnya lancar jaya buat kalian pengguna xiaomi cba cara gua di jamin dah bisa open mix main squad juge.cara downgrad cari aja di youtube dan kalo takut kena botloap ke konter aja.khusus xiaomi yg lag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *